BEŞİKDÜZÜ İMAM HATİP ORTAOKULU

Belgegeçer : 0 462 871 31 84
WEB https://besikduzuiho.meb.k12.tr
Adres : Adacık Meki / Beşikdüzü / TRABZON
VİZYON : İslâm dininin inançları, ibadet ve ahlâk esasları ile ilgili işleri yürütmek, din konusunda toplumu aydınlatmak ve ibadet yerlerini yönetmek amacıyla kurulan Diyanet İşleri Başkanlığımızda görevlendirilecek niteliklere haiz din görevlileri yetiştirmektir. Yükümüzün ağır olduğunun farkındayız. Bu yola sabırla, tahammülle, ibadet aşk ve vecdiyle girdik ve devam etme azmindeyiz.
MİSYON : Biz öğrencilerimizi geleceğe hazırlamak için onları; bilgili, kültürlü, başarılı, kendine güvenen kişiler olarak yetiştirmek, 21. yüzyılda gelişen ihtiyaçlara cevap verecek bireyler olarak hayata hazırlamak, insana değer veren, problemlere çözüm üretebilen milli ve manevi değerlerini koruyan ve geliştiren kişilikli insanlar olarak yetiştirebilmek için varız. Din öğretiminde şekilcilikten kaçınarak , öğrencilerimize okuyup düşünerek karar verme prensibini yerleştirmek için çalışırız.
BAŞARILAR : Siyer-i Nebi Yarışmasında ilçe birinciliği...

Öğretim Şekli :Gündüzlü.
Saatler : 08.30 15.40
Servis :
Ulaşım : Servis, dolmuş.
Yerleşim Yeri : İlçe Merkezi Adacık Mevki.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Trabzon merkeze uzaklığı 48 km,
Kontenjan Bilgileri :